Catering

„Wybierając nasz catering cały sztab restauracji „Stekówka – Steki i burgery” dokona wszelkich starań aby wybór był najlepszym z możliwych i za pomocą naszych dań zabrał Państwa w niezapomnianą podróż w krainę smaków i aromatów naszej kuchni…”
– Chef Michał Rózga –

MENU CATERINGOWE STEKÓWKI

Menu cateringowe z zakąskami zimnymi podane w ekskluzywnych jednorazowych opakowaniach lub na specjalne życzenie gości na zastawie od zamawiającego.

KANAPKI DEKORACYJNE W 3 ODSŁONACH 5pln/szt*

-mięsna np.: szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, chrzan, ogórek
-rybna np.: łosoś wędzony, kawior, kapary, twarożek cytrynowy
-wegetariańska np.: borówka, orzechy włoskie, rukola, camembert

BABECZKI WYTRAWNE 7pln/szt – 70g
– gorgonzola / gruszka / orzechy
– wołowina / pomidor / pieczarka
– tuńczyk / jajko/ por
– krewetka / marchewka / chilli

MIĘSA PIECZYSTE 12pln/80g
– polędwica wołowa po angielsku
– półgęsek z musem gruszkowym
– schab faszerowany grzybami i żurawiną
– roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem
– pieczone pałki z kurczaka na ostro
wybrane mięsa podajemy z pieczywem oraz sosami

NASZE SPECJALNOŚCI 12pln/60g
– befsztyk tatarski z marynatami
– tatar ze strusia aromatyzowany pistacjami
– tatar z wędzonej makreli

DESERY 8pln/50g
– sernik
– ciasto czekoladowe
– tarta jabłkowo-gruszkowa

SAŁATKI 25pln/220gr
– sałatka z krewetkami i granatem oblana ziołowym sosem
– sałatka z tuńczykiem i jajkiem oblana sosem serowym
– sałatka z grillowanym kurczakiem zagrodowym i sosem jogurtowo-
miętowym
– sałatka z pieczonym rozbefem i salsą paprykową
*skład może się nieco różnić w zależności od dostępności danych składników

Przedstawione propozycje dostępne również w formie FINGER FOOD po wcześniejszym indywidualnym ustaleniu w restauracji

Minimalna kwota zamówienia to 250zł
Dowóz na terenie Łodzi jest bezpłatny
Zamówienie należy złożyć najpóźniej 24h wcześniej
Zamówienia realizujemy codziennie (7 dni w tygodniu)
Zamówienia składać należy telefonicznie, przez e-mail lub na miejscu w restauracji:
Tel.: 606 930 762
Tel.: 787 652 595
Wyślij e-mail